Til minne om

Toto 

ljusforb

Rengbågsbron

På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.

 

När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon här dör, så kommer den till Regnbågsbron. Där finns ängar och kullar för alla våra små vänner så att de kan springa och leka tillsammans.

 

Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken, och de har det varmt och skönt. Alla djur som har varit sjuka och gamla blir återställda till hälsa och vigör; de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen, precis som vi minns dem i våra drömmar.

 

Alla djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak -- de saknar alla någon särskild som de varit tvungna att lämna kvar. Alla springer och leker tillsammans, men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.

 

Hans klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva. Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset, benen bär honom fortare och fortare.

 

Han har sett dig, och du och din lilla vän möts till slut i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

 

Du får lyckliga pussar i hela ditt ansikte, dina händer smeker på nytt det älskade huvudet, och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur som så länge varit frånvarande från ditt liv men aldrig från ditt hjärta.

 

Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans...

 

 

 

 

Hilsen fra Marita